Barberingstips


Nedenfor finner du noen populære barberingstips som våre eksperter har plukket ut. Det å barbere seg er ikke vanskelig, men for å få det helt perfekt bør man barbere seg på en spesifikk måte. Vi håper at disse tipsene blir nyttige for deg.


Barbering for sensitiv hud

Om du har sensitiv hud er det viktig å barbere seg på en riktig måte, ellers kan man få brannsår og røde prikker etter barberingen. Pass på at du gjør huden myk og fuktig før du begynner med barbering. Ta gjerne en varm dusj sånn at hårstråene blir mykere og dermed lettere å barbere. Bruk gjerne vår Wash&Shave i dusjen eller i badekaret. Etter barberinger kan du anvende en mykgjørende kreme som reparerer huden etter barberingen.


Unngå røde prikker og inngrodde hår

For å unngå røde prikker og inngrodde hår er det kjempeviktig å bruke skarpe barberblader. Bytt derfor bladene ofte – så fort du merker at barberbladet begynner å bli sløv. Pass på at du er ren der du barberer seg, at hårstråene er mykgjort og at du ikke har gåsehud. Barber deg forsiktig, og pass på at du anvender en mykgjørende krem etter barberingen. Når du barberer deg blir det alltid små skjæresår, som av og til ikke er synlige. Disse kan bli betente og om du er uheldig kan inngrodde hår bli veldig plagsomme som en følge av for rask barbering.


Barbering for fet hud

Om du har fet hud er det også viktig at du barberer seg på en riktig måte. Du har store porer, får lettere kviser og svarte hudormer som er synlige. Her er det viktig at du vasker kroppen regelmessig og rengjør huden – både om morgenen og kvelden – gjerne med vår body scrub. Du tror kanskje at vanlig såpe er effektivt nok, men det gjør tørrer ut huden enda mer og fakta er at mer olje produseres om huden tørkes ut. Bruk derfor en såpe med skånsomme ingredienser når du barberer deg – de som ikke tørker ut huden. Etter barberingen skal du ikke bruke en alkoholbasert kreme – om du har fet hud, bruk så milde og naturlige produkter som mulig.


Barbering av bein og armer

Om du barberer bein og armer ofte, er det store flater som barberbladet skal behandle. Derfor blir barberbladet sløv fortere. Pass på å bytte ut blader om du merker at de går litt tregere. Bein og armer barberer du enklest i dusjen, og da kan du gjerne bruke vår Wash&Shave. En god tips er å smøre baby eller olivenolje etter barbering mens du er dusjen. Når du har smurt bein og armer kan du fort skylle de i dusjen sånn at overflødig olje renner av. Husk å skylle over gulvet med vanlig såpe etter bruk av olje i badet, da gulvet kan bli veldig glatt.


Barbering av armhulene

Armhulene er veldig skjøre. Huden under armhulene er ekstra tynn som gjør at du lettere kan få skjæresår. Her er våre 3+3 barberblader utmerket siden de bøyer seg etter kroppens form. Som alltid når du barberer deg, er det utrolig viktig at både huden og håret er gjort mykt. Siden håret under armene vokser i alle retninger, er det lurt å barbere i ulike retninger. Strekk ut huden gjennom å løfte armen høyt over hodet.


Barbering av underlivet

Underlivet og bikinilinje er litt spesiell og kan være vanskelig å barbere. Håret her er som oftest grovt. Pass på at du gjør håret mykt og at det er helt rent. Her er det en fordel om du barberer deg i hårets retning. Om du barberer deg i den motsatte retningen rives håret fortere, og risikoen for å få betente hårsekker og inngrodde hår vokser betydelig. Da kan det være lurt å bruke litt mer tid når du barberer underlivet og bikinilinjen.


Godt å tenke på

Hold din barberhøvel og dine barberblader på en tørr plass når du ikke bruker de, da holder de lengre. Hvis din hud er elastisk, er det viktig å strekke ut huden når du barberer deg, uansett hvor på kroppen du gjør det. Vi har nevnt at det er praktisk å barbere seg i dusjen siden hår blir mykere og porene åpner seg, men det å dusje eller bade ganske lenge kan gi motsatt effekt. Du vet hvordan hendene blir om man er i vannet ganske lenge – huden svulmer. Det kan føre til mindre effektivt barbering.


Har du flere spørsmål og vil ha flere tips, er det bare å ta kontakt med oss. Vi håper at du vil teste ShaiBox! Vi har tusenvis av aktive, fornøyde kunder som har funnet sin favoritt!


Kjøp nå!

Alltid fresh med ShaiBox! Kom i gang nå!

ShaiBox leveres av Zentio AS

Spennende produkter rett hjem til deg!

  • Livstidsgaranti

    Aktive kunder har livstidsgaranti på Shai-håndtaket! Du får et nytt om ditt går i stykker,
    betal kun porto.

Vennligst vent...